Rješenja u građevinarstvu

Dodaci za betone – Hidroizolacija
Lijepljenje i brtvljenje –
Sanacija i zaštita krovova
Podovi –
Završni radovi

 


OVLAŠTENI DISTRIBUTER

Rješenja u industriji

Popravci i proizvodnja automobila
Transportna industrija – Nautika
Tekstilna roba – Roba široke potrošnje
Kompozitne smole

Sika #HVALAMAJSTORE

Dobri majstori posao uvijek žele odraditi najbolje i zato biraju Sika rješenja. Oni znaju koliko je važna kvaliteta i traže proizvode na koje se mogu osloniti. U svim radovima i u svim uvjetima, a na kompromise ne pristaju. Pravi majstori koriste samo proizvode kojima vjeruju. Sika proizvode.

SikaCeram® ljepila za keramiku i kamen idealano za izgradnju ili renoviranje, neovisno o tome radi li se o kuhinji, kupaonici, ili terasi.

 

Sikaflex®-11 FC+ pouzdano lijepi i brtvi u samo jednom potezu, i vani i unutra, a svoje povjerenje dajemo mu već više od 50 godina.

Sika Multiseal
Trake za brtvljenje

Sika® MultiSeal namijenjen je za brtvljenje i popravke za sprječavanje prodora vode na krovovima ili drugim građevnim elementima

– Vrlo jednostavna primjena
– Dobra prionjivost na većinu podloga
– Samoljepiva traka
– Kompatibilna s bitumenskim podlogama
– Može se prebojati
– Nanošenje i pri niskim temperaturama

Sika-Multiseal-trake-za-brtvljenje

SikaBond® AT Metal

Elastična profesionalna jednokomponentna poliuretansko-hibridna masa za brtvljenje i lijepljenje bez upotrebe prajmera izvrsne prionjivosti na podloge. Visoka UV postojanost. Otporna na koroziju. Bez otapala i silikona.

Primjena: za unutarnju i vanjsku primjenu kod brtvljenja i lijepljenja limarije, kamena, stakla, metala, alu i pvc. stolarije, panela i drugih elemenata u visokogradnji i niskogradnji.
Ugradnja: ručnim ili zračnim pištoljem.
Čišćenje: Colma Čistač, Sika TopClean-T. 

 

Jednokomponentno, spremno za upotrebu

Odlična prionjivost i brzo očvršćivanje

Sika® Unitherm® Platinum

Dvokomponentni bubrivi protupožarni premaz na bazi modificiranog epoksida, bez otapala, 100% sadržaja čvrste tvari, izrazito čvrste građe, za unutarnju ili vanjsku izloženost strukturalnog čelika.

Namijenjen je prvenstveno za tvorničko nanošenje na strukturalni čelik koji će se postavljati u uvjetima vanjske ili unutarnje izloženosti.
Ne zahtijevaju se dodatna brtvila ili završni slojevi osim ako se traži specifična postojana boja kao završni sloj.

Sika-Unitherm