Remont, Servis i Održavanje strojeva i postrojenja

Remont, Servis i Održavanje strojeva

Generalni remont CNC i NC alatnih strojeva i obradivih centara.

Generalni remont klasičnih alatnih i ostalih strojeva za potrebe industrije

Srednji popravci i servis strojeva.

Rekonstrukcije i prerade strojeva po želji korisnika

Prerada klasičnih alatnih strojeva u CNC strojeve.

Izrada aplikacija za CNC strojeve

Zamjena dotrajalih i zastarjelih upravljačih naprava.

Povezivanje CNC strojeva u jednu PC radnu jedinicu

Prodaja strojeva odgovarajućih performansi po zahtjevu kupaca.

Otkup starih i plasman novih strojeva

Ugradnja digitalnih i rotacionih mjernih sistema.

Izrada alata i naprava i rezervnih dijelova za strojeve

Izrada pozicija po nacrtima kupca.

Izrada tehnološke dokumentacije i projekata

Mjerenje geometrijske točnosti na svim alatnim strojevima.

Stručno savjetovanje za modernizaciju proizvodnih pogona

Organizacija i reorganizacija proizvodnih pogona.

Kompletno opremanje malih, srednjih i velikih industrijskih pogona

Prodaja standardne potrošne robe za strojarske sklopove.

Nabava pribora i alata za alatne strojeve i proizvodne pogone

GERES POVIJEST

Odlaskom stručnjaka 1987. godine iz OOUR-a ” Remont alatnih strojeva ” tvornice PRVOMAJSKA, najvećeg Hrvatskog proizvođača alatnih strojeva, u Šenkovcu pored Zagreba započinje gneralni remont i servis alatnih strojeva. Do današnjih dana uspješno smo remontirali i servisirali preko 1000 alatnih strojeva na cijelom području bivše Jugoslavije. Ostvarili smo zapažene projekte sa inozemnim partnerima.

Nastavljajući se na tehnološki sljed i kvalitetu izučenu u tvornici PRVOMAJSKA, te konstantnim učenjem i praćenjem modernih tehnoloških dostignuća uspješno i kvalitetno odrađujemo sve zadatke i izazove koji se stave pred nas. U našim pogonima nema odstupanja od zadanih tehnoloških procesa u remontu i svakom stroju pristupamo kao zasebnom projektu. Nudimo cijelovito riješenje na jednom mjestu, te tako danas u našem pogonu radi tim stručnjaka sa polja montaže, elektrike i elektronike, programiranja upravljanja i automatizacije, geometrije alatnih strojeva, strojne obrade, lakiranja, te konstrukcije i tehnologije.

1987. godine osniva se obrtnička radionica ” GERES ” te uspješno započinje svoje dijelovanje na području generalnih remonta i servisa.

1987. – 1991. godine obavljaju se generalni remonti u cijeloj Jugoslaviji u nekima od najrenomiranijih tadašnjih firmi  ( JUGOTURBINA Karlovac, RADE KONČAR Zagreb, STRAŽA Hum na Sutli, FABRIKA REZNOG ALATA Čačak, METALNA Maribor, UNIOR Zreče i drugi )

1989. godine osniva se i započinje sa radom firma STROJOPROMET-ZAGREB d.o.o., a radiona za generalni remont se uvrštava u sastav firme kao samostalna radna jedinica    ” r.j. GE.RE.S “

1990. – 2000. godine r.j. GERES se najviše bazirala na poslove na području Hrvatske i Slovenije. U tom razdoblju se razvoj poduzeća okreće i CNC tehnologijama tako da postajemo ovlašteni zastupnik i servis za CNC upravljačke sisteme firme GRUNDING NUMERIC te uspješno odrađujemo retrofitinge u uspješnim firmama Hrvatske i Slovenije (INA-NAFTAPLIN Zagreb, SATURNUS Ljubljana, CIMOS Buzet, HIDRAULIKA Kutina, TKL Karlovac i drugi)

2000. godine r.j. GERES ulazi u fazu dugogodišnjeg restruktruiranja, unapređenja i uvođenja novih djelatnosti. Konstatni rast generalnih remonta, proširenje tržišta, uvođenje novih dijelatnost kao što su servisi i ugovorno održavanje, usluge strojne obrade, prodaja mjernih sistema te prodaja polovnih i novih alatnih strojeva renomiranih svjetskih proizvođača

2001. godine postajemo zastupnici za područje bivše Jugoslavije engleske firme NEWALL MEASUREMENT SYSTEMS Ltd koja proizvodi digitalne mjerne sisteme

2006. godine započinje suradnja sa firmom BOEHRINGER WERKZEUGMASCHINEN GmbH koja je vodeći Njemački proizvođač alatnih strojeva od 1844. godine, te je napravljen prvi generalni remont cikličke tokarilice DUS 560/3000.

Početkom 2008. godine započinje uspješna suradnja sa još jednim renomiranim njemačkim proizvođačem alatnih strojeva DECKEL MAHO GILDEMAISTER, te provodimo uspješnu prodaju 5 osnog obradnog centra DMC 125 U, trenutno najveći DMG obradni centar u Hrvatskoj, te uspješno organiziramo prvi kućni sajam r.j. GE.RE.S na kojem su predstavljeni DMG EcoLine proizvodi, a to su, između ostalog, CNC tokarilica CTX 310 eco V3 i obradni centar DMC 635 V eco.

Sredinom 2008. godine započinje i suradnja sa firmom AXON GmbH iz Njemačkog grada Urbach koja se bavi prodajom alatnih strojeva. Za firmu AXON počinjemo izradu rezervnih dijelova za univerzalne tokarilice BOEHRINGER DUK i DUE serije. Samim time firma AXON postaje i ovlašteni predstavnik r.j. GE.RE.S za podrućje Njemačke i Austrije.

Krajem 2008. godine započinje sa radom predstavništvo i servis alatnih strojeva u Srbiji i to u gradu Ada koji je najpoznatiji po tvornici alatnih strojeva POTISJE-ADA. Radimo prve korake te uspješno dogovaramo remont alatnih strojeva u željezari U.S. STEEL Smederevo i u Termoelektrani NIKOLA TESLA Obrenovac.

Početkom 2009. godine uspješno završavamo pregovore sa korporacijom MAG iz SAD-a te postajemo ekskluzivni zastupnik za područje Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije za MAG brandove alatnih strojeva Boehringer, Huller Hille, Hessapp, Cincinnati, Fadal, Giddings & Lewis, +FMS+, Witzig & Frank, MAG Powertrain, MAG Turmatic Systems i MAG Maintenance Technologies.

Tel. +385 1 3396 024  | E-mail.: geres@strojopromet.hr

VIZIJA

Nadalje u budućnosti, cilj nam je i dalje biti Vaš prvi izbor kada su u pitanju kvalitetni i pouzdani servisi alatnih strojeva. Vaš partner kada je u pitanju nabavka novih kvalitetnih alatnih stojeva. Kontinuirano razvijamo kvalitetu rada, i unapređujemo proizvodni proces. Pratimo razvoj novih tehnologija i novih projekata. Također se intenzivnije i ozbiljnije bavimo obukom mladih kadrova strojarske i elektro struke. Tražimo načine kako bi dobili mlade i kvalitetne stručnjake na polju servisa i remonta. Svim sadašnjim i potencijalnim partnerima i investitorima želimo uspješnu proizvodnju i realizaciju mnogih uspješnih poslova. Srdačno vas pozdravljamo nadajući se i daljnjoj uspješnoj suradnji!

▼▼▼▼